Retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen kommet, så det er muligt at få behandling hos Beauty and Relaxation by Natali Zacho .


Der er dog lige et par ting, udover hvad du kan læse på de 2 plancer nederst på siden. Disse ting kommer også til at stå når du booker tid på

https://fischermassage.onlinebooq.dk


🌟 Mød ikke op ved symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen)

Skulle du få symptomer kan du frit og uden afbudsgebyr afbestille din tid. HUSK at vi alle har et ansvar for at mindske risikoen for at bringe smitten videre.


🌟 Kom så tæt på den aftalte tid som muligt og afvent i receptionen til jeg kommer og henter dig.

Og kun en kunde i behandlerrummet af gangen.


🌟 Lagner og hovedstøtte-serviet bliver naturligvis skiftet mellem hver kunde og alle overflader som kunden kommer i kontakt med rengøres ligeledes mellem hver kunde.

Ønsker du at have et tæppe over dig under behandlingen bedes du tage dette med selv.


🌟 Betaling kun via MobilePay eller bankoverførsel. Hvis du har gavekort, skriver du gavekortnr. (#FMxx) under [Note] ved bookning. Så noterer jeg det og du behøver ikke at medbringe gavekortet fysisk.


🌟 Hvis du har bekymringer omkring sikkerheden eller andet, er det vigtigt vi taler om det inden du kommer til behandlingen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan så du kan føle dig tryg. Du skal kunne give slip og slappe af under behandlingen.


🌟 Glæder mig rigtig meget til at se Jer 🌟